IK BEN OP ZOEK NAAR

Groothandel in professionele pannen

✓ Voor verschillende branches
✓ Trend- en marktgericht
✓ Voor nationaal en  internationale

Home and Kitchen Supply is uw groothandel voor de aanschaf van professionele pannen. Wij bieden een zeer divers aanbod aan kwalitatieve pannen van gerenommeerde merken aan voor bedrijven in de retail- en horecabranche. In slechts enkele stappen breidt u uw assortiment uit of koopt u al uw benodigdheden voor in de keuken.

Vragen? Neem direct contact opnemen

Een groothandel met een uitgebreid aanbod aan pannen

Wij geven u graag een greep uit het aanbod aan pannen dat wij aanbieden bij onze online groothandel. Zo vindt u in ons assortiment onder meer de pannen van Castey van topkwaliteit die geschikt zijn voor alle warmtebronnen. Daarnaast verkopen wij pannen van het merk Woll. Dit merk produceert koekenpannen die behoren tot de absolute topklasse. Naast deze exemplaren van vooruitstrevende merken bieden we braad- en grillpannen van het merk Sürel en roestvrijstalen kook-en koekenpannen van Silampos aan. Dit is echter slechts een kleine greep uit ons ruime aanbod. U vindt bij onze groothandel voor vrijwel elke warmtebron en elke toepassing in de keuken de juiste pannen.

Registreer uzelf om een bestelling te plaatsen

Bekijk op uw gemak de diverse merken die tot ons aanbod behoren. Heeft u interesse om pannen te bestellen bij Home and Kitchen Supply, dé groothandel in professionele pannen? Maak dan een nieuw account aan of log in met uw bestaande account om toegang te krijgen tot ons bestelportaal en plaats daarna direct een bestelling. Indien u vragen heeft of advies wenst, neemt u contact met ons op via +31(0)162-456 552 of info@homeandkitchensupply.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.