Kennen wij elkaar al?
IK BEN OP ZOEK NAAR

Merken

Bestellen?

Bestellen kan alleen met een account. Heeft u nog geen account, vraag hem dan aan via de bovenstaande knop “registreren”. Een account wordt alleen verstrekt aan klanten met een geldig KVK-nummer.

Onze producten uit eigen voorraad kunt u direct bestellen op deze website. De producten van de merken die we vertegenwoordigen kunt u bestellen met de bestelformulieren die u voor deze merken kunt downloaden. Deze stuurt u vervolgens per mail naar ons toe.

3 augustus 2018

De ijzersterke en functionele Woll-pannen bestelt u bij Home and Kitchen Supply; dé groothandel in kookbenodigdheden. Wij bieden een uitgebreid aanbod van deze absolute topklasse pannen in de wereld van koekenpannen aan. Lees verder om meer te ontdekken over de pannen van het topmerk Woll die wij als groothandel aanbieden. De eigenschappen van de Woll-pannen […]

3 augustus 2018

De producten van het hoogwaardige Amerikaanse Nordic Ware kunt u bij Home and Kitchen Supply inkopen. Het merk staat garant voor degelijke, duurzame bakbenodigdheden die inspireren en intrigeren. Nordic Ware inkopen is dan ook een verstandig besluit, omdat u hiermee echt waarde toevoegt aan uw assortiment. Waarom Nordic Ware inkopen? De bakvormen van het mooie […]

3 augustus 2018

Ladelle produceert textiel voor gebruik in keuken en op tafel. Deze australische producent beschikt over een collectie waarin tijdloos en trendy elkaar afwisselen. Meer dan wie ook besteed ladelle aandacht aan de vormgeving van haar schortencollectie.

3 augustus 2018

Klawe is sinds 1931 een producent van een enorm breed en diep assortiment houten kook- en keukengerei van hoog niveau wat anno 2015 nog zeer actueel is. Gecombineerd met snelle levertijden maakt Klawe tot een eerste klas leverancier voor zowel vakhandel als grootwinkelbedrijf.

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.