Kennen wij elkaar al?
IK BEN OP ZOEK NAAR

Merken

Bestellen?

Bestellen kan alleen met een account. Heeft u nog geen account, vraag hem dan aan via de bovenstaande knop “registreren”. Een account wordt alleen verstrekt aan klanten met een geldig KVK-nummer.

Onze producten uit eigen voorraad kunt u direct bestellen op deze website. De producten van de merken die we vertegenwoordigen kunt u bestellen met de bestelformulieren die u voor deze merken kunt downloaden. Deze stuurt u vervolgens per mail naar ons toe.

3 augustus 2018

Woll is synoniem voor absolute top klasse in de wereld van koekenpannen. Alle pannen hebben een uitstekende warmte geleiding door met de hand gegoten aluminium en zijn voorzien van een titanium antiaanbaklaag (geen PFOA) die aan de strengste normen voldoen en in Duitsland geproduceerd zijn.  

3 augustus 2018

Het hoogwaardige Amerikaanse Nordic Ware staat garant voor degelijke, duurzame producten die je inspireren en intrigeren. De bakvormen van dit mooie merk zijn gemaakt van gegoten aluminiummaakt van gegoten aluminium. De Nordic Ware bakvorm is gemaakt van hoogwaardig gietaluminium. Hierdoor is hij lichtgewicht en makkelijk hanteerbaar. De bakvorm past in iedere oven en heeft een […]

3 augustus 2018

Ladelle produceert textiel voor gebruik in keuken en op tafel. Deze australische producent beschikt over een collectie waarin tijdloos en trendy elkaar afwisselen. Meer dan wie ook besteed ladelle aandacht aan de vormgeving van haar schortencollectie.

3 augustus 2018

Klawe is sinds 1931 een producent van een enorm breed en diep assortiment houten kook- en keukengerei van hoog niveau wat anno 2015 nog zeer actueel is. Gecombineerd met snelle levertijden maakt Klawe tot een eerste klas leverancier voor zowel vakhandel als grootwinkelbedrijf.

Afspraak maken

Afspraak maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.