IK BEN OP ZOEK NAAR

Sürel groothandel Breda

✓ Voor verschillende branches
✓ Trend- en marktgericht
✓ Voor nationaal en  internationale

Als u de kwalitatieve pannen van het merk Sürel wilt aanschaffen voor in uw winkel of voor eigen gebruik in de horeca, doet u dit het best bij onze groothandel nabij Breda. Bij Home and Kitchen Supply beschikken we namelijk over een breed assortiment aan gietijzeren braad- en grillpannen van dit topmerk.

Vragen? Neem direct contact opnemen

Het aanbod van Sürel bij onze groothandel in de buurt van Breda

U heeft bij ons een zeer ruime keuze uit diverse pannen van Sürel. Het assortiment loopt uiteen van kleine tot grote braadpannen, vierkante en ronde grillpannen tot wokpannen. Kortom: er is genoeg keuze aan pannen om het assortiment van uw winkel uit te breiden of om zelf mee aan de slag te gaan in de keuken van uw horecagelegenheid. Alle producten van Sürel, die u vindt in onze groothandel in pannen nabij Breda, zijn volledig vervaardigd van gietijzer en voorzien van een hoogwaardige emaille beschermlaag. U bent dus verzekerd van topkwaliteit.

Maak een account aan om te bestellen

Wilt u graag professionele pannen van Sürel bestellen bij onze groothandel nabij Breda? Of heeft u interesse in kookbenodigdheden van andere merken, zoals van Garcima en Cookai? Bestellen gaat heel makkelijk via een account! Registreer uzelf eenvoudig via onze website of log in met uw bestaande account en krijg de mogelijkheid om al uw benodigdheden te bestellen. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Bel ons dan via +31(0)162-456 552 of stuur een e-mail naar info@homeandkitchensupply.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.