MERKEN
MERKEN
- Babette (1)
- Bakgerei (18)
- BAKKEN (48)
- Bakmeester Claes (8)
- Brickstore opbergen (30)
- Buffel lederen schorten en knife rol bag (12)
- Castey (4)
- Chateau Spill (1)
- COOKAI (38)
- Cookai Pannen (5)
- Euroscrubby (3)
- FOOD! (27)
- Garcima (15)
- Guimaeres Rosa (1)
- HKS Selection (9)
- Houten Snijblokken (1)
- Houten spatels en lepel van Klawe (7)
- Houten Speculaasplanken (9)
- KOOKGEREI (99)
- Kruidenrekken van Gosia (5)
- Ladelle ovenschalen (12)
- Ladelle Ovenschalen (15)
- ladelle ovenschalen (15)
- Ladelle textiel (36)
- Maxxo (12)
- Pangea onbreekbare glazen (6)
- PANNEN (42)
- Phytoncide snijmat (1)
- Scanwood (6)
- Silampos (12)
- Speculaasplanken (9)
- Surel gietijzer (8)
- TAFELEN (49)
- Tante bella & tante Jo (6)
- TEXTIEL EN LEER (73)
- The British Textile co (8)
- Vliegenkappen HKS Selection (12)
- William Bounds (29)
- Xapron (8)
PRODUCTEN
Tapas, Nootjes Cashew Cajun 12 per doos
User name : | |
Email : | |
Password : | |
Confirm Password : | |
Already Registered ! Click Here to login. |

User name : | |
Password : |

Aantal per doos: 12
EAN: 8719325131055
VAP: € 6,95
Beschrijving
Heet geblakerd en boordevol vuur
Deze tapa gaat als een lopend vuurtje. Het oogt misschien eenvoudig, maar het resultaat is om je vingers bij af te likken. Spreid de uitgebalanceerde mix van noten en kruiden uit op een bakplaat, doe deze in de oven en even later zit je visite te genieten van die door jouzelf gebrande nootjes.
Geen verjaardag, borrel of feestje zal ooit nog hetzelfde zijn. Van heinde en verre zullen (verre) familieleden ineens wél langskomen. Op zoek naar die temperamentvolle tapas. Dat hapje Spaanse zon bij jou in de tuin of op het balkon.
Dus … weet waar je aan begint. Wel of geen zout toevoegen?
Dat is aan jou. Aan deze mix is geen zout toegevoegd. Al naar smaak voeg je dit dan ook zelf toe. Tip: wees spaarzaam, de kruidenmix is namelijk lekker smaakvol en heeft niet veel nodig.
Maak impact!
Onze cashewnoten zijn een beetje gebroken. Niet erg! Zo verwaarden we een reststroom van de boer in Burkina Faso. Ze komen linea recta vanuit Burkina Faso naar Nederland, met een eerlijke prijs voor de boer.
Zo maak je gebrande nootjes met Pineut
1. Verwarm de oven voor (elektrisch op 195°C, hete lucht op 175°C).
2. Leeg de pot op een met bakpapier beklede bakplaat. Voeg 1 theelepel olijfolie toe en meng dit goed door.
3. Bak 6–8 minuten in de oven. Bestrooi indien gewenst met zout en serveer direct.
Let op! Oventijden kunnen verschillen. Koel en droog bewaren in een afgesloten pot.